Američki plakari po meri

Američki plakari vrhunskog kvaliteta. Povoljne cene plakara.

Savremen klizni mehanizam obezbedjuje lagan i bešuman rad, kao i dugotrajnost eksploatacije. Spoljni izgled plakara i broj kliznih vrata je uskladen sa dimenzijama prostora. Klizna vrata se prave od poda do plafona u dimenzijama i boji po Vašoj zelji. Klizna vrata mogu biti iz jednog ili vise segmenata, pri čemu oni takodje mogu biti od različitih materijala sto im daje unikatan i moderan izgled.

Standardni američki plakar podrazumeva:
  • Klizna vrata sa ispunom od materijala po izboru, od poda do plafona prostorije.
  • Unutrašnjost u beloj boji sa gardrober šipkama, fiokama i policama po željenom rasporedu.

Cena plakara računa se prema kvadratnom metru frontalne površine plakara i zavisi od:
  • dimenzija plakara 
  • vrste frontova plakara
  • unutrašnjeg rasporeda plakara

Kvalitetan klizni sistem uključuje klizna vrata sa aluminijumskim rukohvatima u koja možemo postaviti ispune od različitih materijala: univera, medijapana, stakla, ogledala itd.

Klizna vrata poseduju mogucnost podešavanja levo-desno i po visini, što je naročito vazno u slučaju neravnih zidova, podova ili plafona prostorije.

Unutrašnjost američkog plakara se radi uglavnom u beloj boji, od univera debljine 18 mm kantovanog ABS trakom. Organizaciju i raspored mozete, u saradnji sa nama, osmisliti i potpuno prilagodili svojim potrebama. Moguce su brojne kombinacije rasporeda elemenata. Na slici je prikazano nekoliko standardnih varijanti u zavisnosti od dužine plakara i broja kliznih vrata.Dobra organizacija unutrašnjeg prostora plakara ogleda se u tome da se pravilno uskladi sa potrebama i navikama korisnika. Svaki prostor je drugaciji, a smisao kliznih plakara jeste da se iskoristi svaki milimetar prostora. Upravo iz tog razloga, americki plakari se izraduju po vašim merama i dimenzijama.

Američki klizni plakari po meri najbolji su način da potpuno iskoristite sav raspoloživi prostor. Plakari,mogu da se postave u bilo kojoj prostoriji, tako da hodnici, predsoblja, kupatila, kuhinje, pa čak i garaže mogu imati deo pretvoren u dragocen skladišni prostor.
Kvalitet izrade i povoljne cene su naša najbolja reklama.
 Pozovite nas... 


064 3667 153 Vukašin
064 5658 079  Dragan