Klizni plakari po meri

Američki plakari po meri.
Kvalitet, estetika i funkcionalnost.
Izrada plakara prema merama Vašeg prostora.  


Standardni američki plakar podrazumeva klizna vrata od materijala po izboru, od poda do plafona prostorije, i unutrašnju podelu sa gardrober šipkama, fiokama i policama po željenom rasporedu.

Unutrašnjost americkog plakara može biti sa ili bez ledja, a unutrasnji raspored uskladjujemo prema željama i potrebama kupca. Pregrade su od belog univera debljine 18mm sa ABS kant trakom.




Kvalitetan klizni mehanizam omogucuje dugotrajan, lagan i bešuman rad. U aluminijumski ram kliznih vrata možemo postaviti ispune od razlicitih materijala: univera, ogledala, medijapana, stakla...

Klizna vrata se postavljaju od poda do plafona cime se dobija maksimalna iskorišcenost raspoloživog prostora. Klizna vrata imaju mogucnost podešavanja po sirini i po visini, što je narocito vazno u slucaju neravnih zidova, podova ili plafona prostorije.



Opciono: soft-close usporivaci za vrata i veliki izbor dodatne opreme za unutrašnjost plakara koja ce unaprediti organizaciju i preglednost. Ugradni elementi i mehanizmi nude odgovarajuce mesto za svaki komad garderobe u plakaru. Na raspolaganju su nosači pantalona, cipela, garderober liftovi, led rasveta itd.


Kvalitet izrade i povoljne cene su naša najbolja reklama. 
 Pozovite nas... 

064 3667 153 Vukašin
064 5658 079  Dragan