Klizni plakari po meri

Američki plakari po meri.
Izrada plakara prema merama Vašeg prostora.  


Standardni američki plakar podrazumeva klizna vrata sa ispunom od materijala po izboru, od poda do plafona prostorije, i unutrašnju podelu sa gardrober šipkama, fiokama i policama po željenom rasporedu.

Unutrašnjost americkog plakara može biti sa ili bez ledja, a raspored uskladjujemo prema željama i potrebama kupca. Pregrade su od univera debljine 18mm sa ABS kant trakom.
Kvalitetan klizni mehanizam omogucuje dugotrajan, lagan i bešuman rad. U aluminijumski ram kliznih vrata možemo postaviti ispune od razlicitih materijala: univera, ogledala, medijapana, stakla...

Klizna vrata se postavljaju od poda do plafona cime se dobija maksimalna iskorišcenost raspoloživog prostora. Klizna vrata imaju mogucnost podešavanja po sirini i po visini, što je narocito vazno u slucaju neravnih zidova, podova ili plafona prostorije.Opciono, nudimo izbor dodatne opreme za unutrašnjost plakara koja ce unaprediti organizaciju i preglednost. Ugradni elementi i mehanizmi nude odgovarajuce mesto za svaki komad garderobe u plakaru. Na raspolaganju su nosači pantalona, cipela, garderober liftovi, led rasveta itd.


Kvalitet izrade i povoljne cene su naša najbolja reklama. 
 Pozovite nas... 

064 3667 153 Vukašin
064 5658 079  Dragan